Skip to main content

El segell de qualitat Seal of Quality, que reconeix la màxima excel·lència del combustible i servei a les nostres àrees OnTurtle-la Jonquera, la Jonquera Auto i OnTurtle-Mercabarna, seguirà lluint un any més als sortidors. La firma líder mundial en certificació, inspecció, verificació i assaig, SGS, ha revalidat aquest aval per vuitè any consecutiu. Un distintiu que demostra, una vegada més, el nostre compromís amb l’excel·lència i la satisfacció del client.

Un segell de qualitat que avala l’excel·lència

Què implica disposar del segell de qualitat SGS a les nostres àrees de servei? És un distintiu que garanteix que el combustible que es dispensa compleix amb els més alts estàndards de qualitat. El prestigiós programa Seal of Quality de SGS comporta una estricta auditoria per avalar que es manté aquest nivell. L’objectiu és assegurar que el producte final compleix amb les especificacions tècniques requerides. Aquests són alguns dels criteris que solen avaluar-se quant a la qualitat del combustible:

  • La conformitat amb les normatives: complir amb totes les regulacions nacionals i internacionals quant a composició, octanatge, contingut de sofre i altres paràmetres.
  • La traçabilitat: des del seu origen fins a l’ estació de servei, la qual cosa implica un control estricte de la cadena de subministrament.
  • Una anàlisi periòdica: es realitzen anàlisis freqüents del combustible per verificar que es manté dins dels límits establerts.

Un sortidor de combustible que llueix el segell de qualitat de SGS, per tant, implica que s’està adquirint un producte que ha passat per un control periòdic per garantir la seva excel·lència. Aquest repostatge millorarà el rendiment del motor del vehicle i contribueix a allargar la seva vida útil.

Una planta de microfiltratge d’última generació

A OnTurtle vam ser pioners a instal·lar una planta de microfiltratge per examinar el combustible abans de ser repostat. Una màquina que des del 2021, a més, compta amb un comptador làser de partícules telemàtic per a un control més rigorós a temps real. Gràcies a això, podem garantir la supressió de qualsevol impuresa que pugui contenir naturalment el combustible, com sòlids en suspensió o dissolts, humitat o bacteris. Aquest tipus de tecnologia també ofereix un control adequat de tota la documentació relacionada amb la qualitat, com els resultats de les anàlisis, els registres de manteniment i els procediments operatius.

D’altra banda, l’estació compta amb un pla de manteniment preventiu per garantir el correcte funcionament de tots els equips, des dels sortidors fins als tancs d’ emmagatzematge. Es disposa d’equips de mesurament calibrats periòdicament per assegurar la precisió en la dispensació del combustible.

Els paràmetres del segell de qualitat SGS, però, no només tenen en compte el combustible, sinó també aspectes com l’estat i manteniment de les instal·lacions. I, en aquest sentit, a OnTurtle tenim una llarga experiència.

La Jonquera: una àrea de servei dissenyada per al confort del transportista

L’auditoria de SGS per garantir la qualitat requerida en el programa Seal of Quality va més enllà del combustible, també té en compte altres aspectes relacionats amb les instal·lacions i l’equipament. Inaugurada el 1995, la nostra àrea de servei a la Jonquera s’ha convertit en tot un referent per al transport internacional en el seu pas per la frontera amb França.

Per exemple, en el nostre compromís amb la innovació, les instal·lacions de la Jonquera sempre han tingut el conductor professional com a prioritat, garantint un descans de qualitat. Disposa de tots els serveis al conductor professional, com lavabos, dutxes, bugaderia, hotel, supermercat, botiga i restaurant.

Factors com la seguretat i la sostenibilitat, ben considerats en les auditories de SGS, també són aplicables a les nostres estacions pròpies. I el nostre pàrquing per a camions a la Jonquera, ha estat considerat millor pàrquing d’Europa a l’ESPORG European Excellence in Truck Parking Award 2024. Es tracta d’un estacionament homologat per la seva seguretat, avalat per TAPA i ESPORG amb la categoria GOLD, que a més està tancat i videovigilat les 24 hores del dia.largar su vida útil.