Skip to main content

A OnTurtle continuem creixent amb una xarxa internacional que ja compta amb 1.629 estacions de servei a Europa, entre elles, 90 gasineres. Com a companyia de serveis globals al transport professional, aquest 2021 hem apostat per reforçar un mapa de subministrament de gas natural en el continent per als clients que aposten per energies alternatives. En total, un 36,36% més respecte el 2020. A més, 2021 també ha estat un any de reptes complerts: hem ampliat la cobertura amb els nostres serveis, hem actualitzat i millorat les nostres instal·lacions i hem tornat als esdeveniments presencials per a estar més a prop que mai dels nostres clients.

La nostra xarxa de gas creix un 36%

El gas natural es consolida com l’alternativa més neta per al transport professional, especialment per a la llarga distància. Així ho corroboràvem a TransLogistica Poland i així ho creiem des de 2018, quan va arrencar la nostra aposta per aquesta energia per a una mobilitat de mercaderies més sostenible.

Aquest 2021 hem incorporat un total de 16 noves estacions per a repostatges de GNL en punts estratègics d’Alemanya, Bèlgica, Espanya i França. Amb tot, a OnTurtle hem crescut en aquest sector un 36,36% respecte a 2020 i hem aconseguit teixir una xarxa que compta ja amb 90 gasineres a Europa. Una xarxa que té la voluntat de continuar creixent al llarg de 2022.

Major cobertura al transportista durant la seva ruta internacional

Malgrat l’arribada de la vacuna, el risc de contagi ha estat molt present durant el 2021, i les normatives i restriccions de mobilitat han repercutit intermitentment en l’activitat del transport de mercaderies. Ha estat un any complex per al sector i tot un repte que des de OnTurtle hem afrontat amb optimisme i molt esforç.

Entre altres assoliments, aquest 2021 hem ampliat la cobertura del dispositiu únic per a peatges OnTolls Europe a Europa. A més de millorar el servei a tota Polònia, aquest 2021 s’han incorporat nous països per a garantir una ruta més eficient: Portugal, França, Alemanya, Bèlgica, Itàlia, Àustria, Dinamarca, Suècia, Noruega, Suïssa, Hongria, Bulgària, Liechtenstein i Polònia.

Més a prop que mai dels nostres clients

El 2021 ens ha portat estrenes a OnTurtle amb la inauguració de noves oficines a la Ciutat del Transport de Molina de Segura, a Múrcia. Aquesta ubicació estratègica per a la mobilitat de mercaderies a Espanya i Europa ens ha situat més prop dels nostres clients, per a donar-los major suport, atenció i servei.

A més, enguany també ha suposat la culminació de la remodelació i actualització de les nostres instal·lacions pròpies a Mercabarna i a La Jonquera, convertida ara en el nostre Centre Estratègic d’Atenció al Client en ruta per Europa. Un projecte d’eficiència, sostenibilitat i servei pensat per a millorar l’experiència de proveïment de carburant dels transportistes professionals. En aquest sentit, també destaca la implantació d’un revolucionari comptador làser de partícules en línia, que permet una millora de la qualitat del producte de manera automàtica, eliminant qualsevol carburant que no sigui òptim i garantint la màxima qualitat en el proveïment de carburant. Estar a l’avantguarda ens ha suposat renovar, per cinquè any consecutiu, nostre el Seal of Quality de SGS.

Tot això en un any en què la pandèmia, després de mesos de confinament i una nova realitat en línia, ens va donar una petita treva: després de dos anys d’aturada, ens va permetre tornar a TransLogistica Poland, cita de referència per al sector del transport en l’est d’Europa, i tornar a veure’ns les cares en persona amb molts dels nostres clients.

Aquest 2022, continuarem aportant solucions innovadores i de futur.