Categories

Arxius

L’11 de setembre serem al Transport Manager de Poznan

L’11 de setembre serem al Transport Manager de Poznan

Fidels al nostre compromís amb el transport de tota Europa, el proper 11 de setembre serem a la ciutat polonesa de Poznan per participar un any més com a conferenciants a la trobada professional del sector organitzat per Transport Manager. De la mà de Mateusz Wojciechowski i Anna Bronicka, Redtortuga aportarà la seva experiència sobre els avantatges d’una gestió de flota global i centralitzada davant els prop de 500 assistents que s’espera que omplin la sala. A més a més, els nuestres companys tambié tractaran els temes més candents de l’actualitat i plantejaran les solucions que ofereix la companyia per a cadascun d’ells. Al igual que a edicions anteriors, organitzarem un sorteig exclusiu apte per a tots els assistents.

Transport Manager és la publicació líder del sector del transport a Polònia, referent en quan a format i disseny i amb una clara aposta per l’opinió i els reportatges d’investigació. Anualment organitzen conferències per tot el país per tractar les últimes novetats del món del transport, i que s’han convertit ja en un referent per a les empreses i els especialistes del sector a Polònia, país a on es registre el major nombre de transport internacional de tota Europa.

Després de l’esdeveniment celebrat el passat mes de març a Katowice, la de Poznan és la segona de les tres conferències de Transport Manager a les que Redtortuga prendrà part aquest 2018. La següent cita serà el 23 d’octubre a Cracòvia.

ESDEVENIMENT: Transport Manager Poznan
DIA: 11 de septiembre
HORARI: 09.00h – 18.00h
UBICACIÓ: Hotel Novotel Poznan Centrum
DIRECCIÓ: Plac Andersa 1, Poznań

Enregistra’t online per assistir de forma gratuïta al congres de Poznan.