Categories

Arxius

Ja disponible la nova app de Redtortuga

Ja disponible la nova app de Redtortuga

Gestionar la teva flota de vehícles siguis on siguis és ara possible amb la nova app per a smartphones de Redtortuga, una eina creada per facilitar el dia a dia de l’empresa de transport i aportar un control instantani de totes les operacions relatives als seus vehícles. Però la nova aplicació mòbil està pensada per a tots els usuaris, tant pels gestors de flota, com pels mateixos conductors que fan us de les seves instal·lacions i serveis.

L’empresari veurà aquesta app com un útil recurs per controlar els vehículs des de qualsevol punt. A través de l’Área Cliente, pot tramitar i descarregar factures, planificar rutes i controlar l’actividad de les targetes a temps real. Aquest últim permet tenir un control més efectiu sobre la flota, podent seguir les rutes dels conductors i el seu consum diari. Una informació que, a més a més, pot filtrar-se per data, targeta o país. Les dades inclounen gràfics i estadístiques de consum i risc, la qual cosa permet tenir una visió ràpida i global de l’actividad dels vehícles de la companyia. Des de l’app, també es poden bloquejar, reactivar o fins i tot donar de baixa les targetes de carburant.

Per altra banda, l’aplicació mòbil de Redtortuga també està pensada per als transportistes.  I és que permet identificar en el mapa les més de 1200 estacions de servei de la companyia a tota Europa i els serveis i aventatges de cadascuna d’elles: targetes acceptades, carburant disponible, disponibilitat de parking, etc. A més a més, amb ella pots traçar les teves pròpies rutes i et dóna indicacions a trevés de GPS per arribar a l’estació desitjada.

La nova app dóna un valor afegit als serveis de Redtortuga, que continua apostant fort per facilitar i millorar el viatge tant a les empreses de transport como als seus conductors.

Descarrrègate-la gratis a Google Play