Skip to main content

Un únic dispositiu de peatge per a 15 països d’Europa. OnTolls Europe segueix creixent en serveis per facilitar la mobilitat de béns dels nostres clients al  continent.  Després d’afegir Bulgària com el catorzè país de la llista, el dispositiu ara estén la seva cobertura a tota Polònia, que fins ara es limitava a l’autopista A4, entre Krakov i Katowice. Per tant, els nostres clients ara tenen la possibilitat de moure’s lliurement per les autopistes de Portugal, França, Alemanya, Bèlgica, Itàlia, Àustria, Dinamarca, Suècia, Noruega, Suïssa, Hongria, Bulgària, Liechtenstein i tota Polònia.

Canvis en la normativa polonesa per al pagament de peatges

L’antic viaTOLL ha deixat de funcionar a Polònia, que aquest octubre de 2021 ha llançat un nou sistema de recollida de peatges. La nova tecnologia implementada detecta posicionament per satèl·lit, facilitant el pagament electrònic i automàtic a les seves autopistes. La normativa fa que el sistema sigui obligatori per als vehicles de mercaderies pesades de més de 3,5 tones a les autopistes nacionals poloneses i per a les autopistes Konin-Stryków (A2) i Wrocław-Sośnica (A4) per a vehicles pesants i lleugers. A més, requereix la matriculació en el sistema de tots els vehicles.

Per facilitar aquest canvi als nostres clients, a OnTurtle hem incorporat aquest mecanisme al nostre propi dispositiu de peatge únic OnTolls Europe, que ja ofereix plena mobilitat al país polonès, prèvia sol·licitud a través de customerservice@onturtle.eu.

Un dispositiu de peatge únic al servei dels nostres clients

Hi ha moltes raons per apostar per un sol dispositiu de peatge, més enllà de la comoditat de requerir un sol aparell. OnTolls Europe ofereix múltiples avantatges al transportista com la reducció de costos de lloguer o descomptes en ruta. Fàcil d’utilitzar, amb un disseny intuïtiu i senzill, el dispositiu també ofereix geolocalització, planificació de rutes, xat en temps real amb el conductor i actualització de dades per tenir sempre la versió més eficient.

La seva contractació es pot personalitzar per a cada client, de manera que només es poden contractar els països necessaris per a la mobilitat de cada flota de transport.