Història

Portem més de 20 anys recorrent camins plens de reptes i d’imprevistos. És per això que sabem posar-nos en la pell dels nostres clients millor que ningú.

Els hem acompanyat en els seus projectes, fent-los el camí més planer, creixent amb ells cada dia en experiència i coneixement.

El 1995 va néixer La Jonquera, el nostre símbol i la primera estació de servei exclusiva per a vehicles de gran tonatge a Espanya, que s’ha convertit en una de les ubicacions clau per al transport de mercaderies per carretera.

En 1997es posen en funcionament les primeres Diesel Card , que permetien als nostres clients omplir el dipòsit amb descompte per tota Espanya.

En 2001, va arribar la nostra resposta de suport al transport, la plataforma de servei amb la qual gestionàvem peatges, ferris, multes, recuperació d’IVA i una àmplia oferta de prestacions i solucions per al dia a dia.

En 2006 arrenca l’aventura internacional, un viatge que ens ha dut a ser presents en 8 països d’Europa amb més de 1.500 estacions de servei.

En 2007 va començar a funcionar el nostre programa de fidelització Transcard, primer especialment en transport professional i, posteriorment, també adreçat a turismes.

El 2015 es va inaugurar l’”Àrea de servei de La Jonquera”., Un centre pensat per al transport del futur en el qual destaquen: la planta de microfiltratge de combustible, l’exclusiu sistema de seguretat i control, i un aparcament de 10.000 m2 completament tancat.

En constant evolució i amb la mirada cap al futur. Mai no hem deixat de créixer i superar-nos per assolir l’excel·lència juntament amb els nostres clients.

Red Tortuga

ara és

On Turtle

descobreix