Notre Història

Portem més de 20 anys recorrent camins plens de reptes i d’imprevistos. És per això que sabem posar-nos en la pell dels nostres clients millor que ningú.

Els hem acompanyat en els seus projectes, fent-los el camí més planer, creixent amb ells cada dia en experiència i coneixement.

El 1995 va néixer La Jonquera, el nostre símbol i la primera estació de servei exclusiva per a vehicles de gran tonatge a Espanya, que s’ha convertit en una de les ubicacions clau per al transport de mercaderies per carretera.

El 1997 es posen en funcionament les primeres Diesel Card , que permetien als nostres clients omplir el dipòsit amb descompte per tota Espanya.

El 2001 va arribar la nostra resposta de suport al transport, , la plataforma de servei amb la qual gestionàvem peatges, ferris, multes, recuperació d’IVA i una àmplia oferta de prestacions i solucions per al dia a dia.

El 2006 arrenca l’aventura internacional , un viatge que ens ha dut a ser presents en 8 països d’Europa amb més de 1.500 estacions de servei.

El 2007 va començar a funcionar el nostre programa de fidelització Transcard, primer especialment en transport professional i, posteriorment, també adreçat a turismes.

El 2015 es va inaugurar l’”Àrea de servei de La Jonquera”. , Un centre pensat per al transport del futur en el qual destaquen: la planta de microfiltratge de combustible, l’exclusiu sistema de seguretat i control, i un aparcament de 10.000 m2 completament tancat.

En constant evolució i amb la mirada cap al futur. Mai no hem deixat de créixer i superar-nos per assolir l’excel·lència juntament amb els nostres clients.

Red Tortuga

ara és

On Turtle

Descobreix-ho

 

El nostre símbol

Venim de la terra de les tortugues i no és per casualitat que en la nostra essència s’hi trobin moltes de les seves qualitats.

D’elles hem après que la capacitat d’adaptar-nos a qualsevol situació és el que ens ha fet arribar fins aquí, que la perseverança i l’enfocament proactiu són el que marcarà la diferència en el futur.

La tortuga no és només un logotip, no és només com ens diem o com ens fem dir…

La tortuga és el nostre emblema, símbol d’intel·ligència, innovació i visió que ens defineix i que volem compartir amb tu.